خبرنگاران 90 درصد از واحدهای صنفی بوشهر پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند

به گزارش مجله آزمون اول، بوشهر- خبرنگاران- رئیس اتاق اصناف بوشهر گفت: بازرسی مداوم از فعالیت اصناف در استان بوشهر از ابتدای ابلاغ پروتکل ها، نشان می دهد که 90 درصد از این واحدهای صنفی پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند.

خبرنگاران 90 درصد از واحدهای صنفی بوشهر پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند

مصطفی گراشی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: از ابتدای انجام بازرسی ها از فعالیت واحدهای صنفی تا به امروز 100 واحد صنفی پلمب شده است و 19 واحد روز گذشته به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.

وی افزود: بیشترین میزان نقض پروتکل های بهداشتی در واحدهای صنفی از سوی میوه و خواروبار فروشی ها صورت گرفته است.

رئیس اتاق اصناف در استان بوشهر ادامه داد: این واحدهای صنفی موظف هستند دستکش یک بار مصرف و ضدعفونی کننده دست در اختیار مشتریان خود قرار دهند که به دلیل هزینه بر بودن برای آنها، از این قوانین سرپیچی می کنند.

گراشی گفت: در سایر واحدهای صنفی میزان عمل به دستوالعمل های بهداشتی مناسب است و بررسی های رسیدگی به شکایات استانداری نیز رعایت 80 درصدی دستورالعمل ها را نشان می دهد.

وی یادآوری کرد: نباید رفتار برخی از مراجعه کنندگان و مشتریان واحدهای صنفی را تخلف واحدهای صنفی تلقی کرد.

گراشی افزود: به عنوان مثال کارکنان نانوایی ها از دستکش و ماسک استفاده می کنند و با افزودن یک نفر به کادر خود شرایطی فراهم کرده اند تا یکی از کارکنان کارت و پول دریافت کند و دیگری به تحویل نان بپردازد اما ممکن است مشتریان در صف فاصله مناسب و استفاده از ماسک را رعایت نکنند.

مجله سی نوا: مجله سی نوا | آخرین اخبار جهان و ایران

منبع: ایرنا
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 13097

به "خبرنگاران 90 درصد از واحدهای صنفی بوشهر پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 90 درصد از واحدهای صنفی بوشهر پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید